Openingsuren:

dinsdag t/m vrijdag:  9u-12u en 14u-18u (donderdag tot 17u30)

zaterdag: 10u-12u en 14u-17u

 

 

OPENINGSUREN:

dinsdag t/m vrijdag:  9u-12u en 14u-18u (donderdag tot 17u30)

zaterdag: 10u-12u en 14u-17u

VERLOF VAN 1/7 tem 5/8

TERUG OPEN OP DINSDAG 6 AUGUSTUS

Over ons

 

In 2007 zijn wij onze duo-winkel gestart. Na vele jaren in de verkoop te staan, wilden we de uitdaging aan gaan om twee leuke producten met elkaar te combineren.

 

Twee verschillende artikels die toch nauw met elkaar verbonden zijn: fine-art voor de (amateur)kunstenaar en inlijstingen om alle mooie werken volledig af te maken.

 

Voor de afdeling fine-art proberen we een mooi assortiment aan een interessante prijs, met steeds een aantal extra promoties aan te bieden.

 

Alle inlijstingen worden in eigen atelier door Olivier zelf gemaakt. De keuze in lijsten is zeer uitgebreid, waardoor er voor elk werk een prachtig resultaat verwezenlijkt wordt.

 

Na 12 jaar kunnen we zeggen dat Kader & Kwast tot een unieke speciaalzaak is uitgegroeid. Dagelijks staan we klaar om onze klanten met persoonlijk advies, een perfecte service en een goede kwaliteit te dienen.

Kom gerust eens langs om met de winkel kennis te maken.

 

Tot binnenkort! Olivier & Nathalie.

Contact

Adres

Kader en kwast

Nieuwpoortsesteenweg 210

8400 Oostende - Mariakerke

 

 kaderenkwast@gmail.com

 059 70 60 07

BTW BE 0870.689.717

DSC07670

Contactformulier

Hebt u nog vragen of opmerkingen?
Vul onderstaand formulier in, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Route

Met de wagen:

Komt u van de E40 of van Bredene: neem aan het Kennedy-rondpunt de Elisabethlaan, rechtdoor tot aan het kruispunt met de Nieuwpoortsesteenweg, linksaf, dan vindt u ons aan de rechterkant nr. 210.

Komt u van Middelkerke: neem richting vliegveld te Raversijde, bij de lichten neem je de Nieuwpoortsesteenweg, dan vindt u ons aan de linkerkant nr. 210.

Komt u van centrum Oostende: neem aan Petit Paris de Nieuwpoortsesteenweg tot voorbij de lichten met de Elisabethlaan, dan vindt u ons aan de rechterkant nr. 210.
 

Met de bus:
Neem bus nummer 6 en stap af aan de 'Aartshertogstraat'.

Er is meestal parking in de straat, maar dit is betalend; gratis parkeren kan op het Mariakerkeplein net om de hoek.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.