Openingsuren:

dinsdag t/m vrijdag:  9u-12u en 14u-18u (donderdag tot 17u30)

zaterdag: 10u-12u en 14u-17u

 

 

OPENINGSUREN:

dinsdag t/m vrijdag:  9u-12u en 14u-18u (donderdag tot 17u30)

zaterdag: 10u-12u en 14u-17u

GESLOTEN VAN 20/04 tem 13/05

 

Techniek

Projectoren

"Make it easy, make it big...with projectors"

Of het nu gaat om helderheid, vergroten, verkleinen of een kleurencorrectie, het kan allemaal met onze projectoren. Kies het model dat het beste aan uw wensen beantwoordt om uw prent snel en gemakkelijk over te zetten op doek, papier, de muur enz.

Kunstprojectoren laten toe om een beeld precies weer te geven. Dit geeft de artiest, de ontwerper, de kans om een werk op een snelle manier en met de correcte verhoudingen te plaatsen.

a360-1_2

In ons assortiment:

Artograph Tracer, Artograph Prism, Artograph SuperPrism, Tracer, EZTracer

Lightpad

"Make it easy, make it brighter...with lightboxes"

Een lightpad is een perfect hulpmiddel voor calligrafie, embossing, copieren, tekenen,..

 

Daylight lampen

Lampen speciaal ontwikkeld op perfect te zien bij het schilderen, lezen, handwerken, hobbyen. Daylightlampen geven een daglicht waardoor er geen hoofdpijn optreedt, zelfs na een volledige dag eronder te werken krijg je in tegenstelling tot gebruik van een gloeilamp geen rode ogen.

Daylight lampen geven een perfecte kleurenweergave en zijn energiezuinig.

Wie fijn gedetailleerd werk doet of een minder goed zicht heeft kan gebruik maken van een serie Daylightlampen met een loep. Dankzij de flexibele standaard kan de perfecte positie worden ingesteld.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid en met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.